Rusztikus lenmagos kenyér

Rusztikus lenmagos kenyér

2016. augusztus 8., hétfő

Le Sauge

Emlékeztek az első blogbejegyzés utolsó soraira?
Január 18.
"Az elkövetkezendő időben fogok írni a hamarosan megjelenő bio vegán könyvről, főzőtanfolyamokról, előadásokról, kifőzdék, - bisztrók, éttermek étlapjairól, a szezonalitásról, a fenntarthatóságról, a hazai élelmekről s emellett találkozásaimról - madarakkal, Férfiakkal, Nőkkel, - Emberekkel s Önmagammal :-)."

Elérkezett a pillanat, amikor az első leplet fellibbentem Le Sauge oldaláról, ami Péntektől Ügy / Közösség oldalként fogja várni az arra fogékony olvasókat a facebookon.

A menülap a következő:
Előélet: Zsálya útja
Főfogás: Le Sauge Bio konyhája, Le Sauge Bio Vegánságai
Desszert: Édes tevékenységek (Szívügyek, Önkéntesség)
Frissítő: Fűszeres gondolatok - cenzúrálatlanul
Az oldal a Természet és - Állatvédelem (leginkább a Vadállatokra kihegyezve) és az Egészségtudatosság köré épül, nem követve semmi eddigi megszokott módot.

Köszönöm azoknak, akik a függöny mögött segítették haladásomat.


Az oldalon igyekszem több missziómat összefoglalni, melyek többnyire a hazai, szezonális alapanyagokra épülő bio vegán konyha fortélyait fogja tartalmazni, megfűszerezve mindezt minden engem foglalkoztató dologgal, melyben saját gondolataimat bátran vállalhatom.
S hogy melyek is ezek?
Az hamarosan ki fog derülni.

A múltból haladunk a jelen felé s előre vetítek egy képzelt jövőt, mely meg nem fogható és állandó változásából fakadóan a rugalmas énemet fogja igényelni, ez egy izgalmas utazás lesz.
Törekedj fáradhatatlanul! - mondta Buddha, hát legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése