Rusztikus lenmagos kenyér

Rusztikus lenmagos kenyér

2016. március 25., péntek

még mindig a lecsengés és a folytatás

Az esemény lecsengése szépen lassan igazán le is cseng, de a csengő hangja vissza - visszahallatja magát..., mint egy sarkon beforduló bicikli csengő hangja, a különböző utak kereszteződésénél meg - megszólal..csöng, mint egy gyerekmondóka sokat ismételt sorai
csön, csön gyűrű,
ezüst gyűrű...

mely behálózz! Be!... a középpontom megtalálásában az elmúlt idők történéseivel együtt.
S ennek egy méltó emlékezése az a videó összeállítása, amelyért nagyon hálás vagyok a Hang - Kép Egyesület önkéntes munkatársainak, IGAZÁN..

Szeretettel azok számára, akik lemaradtak a Március 10. - i eseményről, egy rövid képi beszámoló...

Le Sauge Bio Vegánságai könyvbemutató

S ezt követi egy olyan lehetőség, ahol szabadon vállalhatom a véleményem arról, hogy mi is a fenntarthatóság és hogyan is lehet összekötni az egészségtudatossággal...a sub.hu - nak köszönhetően elindult egy heti műsor:
60 fűszeres perc Zsályával címmel...az első felvétel igazán boldoggá tett, hiszen minden olyan dologról beszélhetek a következő időben, amelyek foglalkoztatnak Szabadon s ezért nagyon hálás vagyok.
Az első felvételt itt hallgathatjátok meg: 60 fűszeres perc Zsályával


A beszélgetés alatt elhangzott zenék listája pedig a következő, ha valaki újra meghallgatná, sorrendben:
- Chocolate Soundtrack: Minor Swing
- Amelie Soundtrack: Si tu n'étais pas lá (Fréhel)
- Otis Taylor: Black Witch
- Tinariwen: Arhegh Damagh
- Beth Hart and Joe Bonamassa: Close To My Fire
- Winged Migration: Comme Un Souffle A Filetta

A jövőhéten Kedden hallhattok újra s viszem magammal az írásaimat s egy igazán aktuális receptet a Kert a felhőben projekttel együtt.

Köszönöm, hogy velem vagytok.
Köszönöm a visszajelzéseket, melyeket leginkább személyesen kapok tőletek.
Köszönöm, hogy nyomon követitek az Utam, mely haladását már nem nehezítik erősen betonba dörgölt kövek és hágók, az állandóság érzete, hogy Adhatok még inkább arra inspirál, hogy maradjak Az Aki Vagyok.

Hálám szavakkal le nem írható, így azzal köszönöm meg, hogy maradok Aki Vagyok s továbbra is készítem a különleges ízesítésű krémjeimet, melyek megfelelnek a szezonalitásnak.


Béke


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése